Vlees en vis

Blokken Hesp tillen

blokken vlees manipuleren

bakken vis behandelen

Manipulatie van vleeswaren en vis blijft een moeilijke zaak. Deze zijn immers vaak koud, glibberig en grillig van vorm.

Met behulp van onze vacuümheffers uitgerust met speciale goedgekeurde FDA zuignappen en in sommige gevallen speciale gereedschappen om bakken en emmers op te nemen, geven deze een meerwaarde in de manipulatie van vlees en vis.

Door onze vacuümheffers is het opnemen zeer eenvoudig en valt het gewicht van de last weg, zodat de operator op een veilige, snelle en ergonomische manier kan werken. 

Bij de constructie van onze vacuümheffers en hun ophanging is er speciaal aandacht gegeven aan een hygiënisch design volgens de EHEDG aanbevelingen en onze toestellen worden dan ook in AISI304 of AISI316 geleverd.

Door een draaisysteem en speciale tools laten deze vacuümheffers toe om in een zeer hoge cadans vleeswaren en vis op te tillen en te stapelen.

Blokken ham zijn moeilijk manipuleerbaar, deels door hun vorm, hun glibberigheid en hun diepgevroren toestand.

Dankzij onze vacuümheffers met speciale FDA goedgekeurde zuignappen zijn de hamblokken gemakkelijk op te nemen en te verplaatsen.

Door het gemak waarmee de zuignappen de hamblokken opnemen kunnen er zelfs meerdere hamblokken in een beweging opgenomen worden, wat anders onmogelijk is.

Zodoende kan de operator hamblokken op een veilige en ergonomische manier en met een hoge cadans optillen en verplaatsen.

Bij het design van de toestellen is er rekening gehouden met de geldende hygiënische voorschriften en deze zijn dan ook meestal uitgerust in inox of roestvrij staal.

Door het 360 graden draaisysteem onderaan de vacuümheffer kunnen de hamblokken op een eenvoudige manier gedraaid worden om zo op de juiste manier gestapeld te worden. 

Blokken vlees zijn moeilijk manipuleerbaar, deels door hun grillige vorm, hun glibberigheid en hun diepgevroren toestand.

Dankzij onze vacuümheffers met speciale FDA goedgekeurde zuignappen zijn zelfs de grilligste vleesblokken op te nemen en te verplaatsen.

Door de eenvoud en het gemak waarmee de zuignappen het vlees opnemen kunnen deze vleesblokken op een veilige en ergonomische manier en met een hoge cadans verplaatst en opgetild worden.

Bij het design van de toestellen is er rekening gehouden met de geldende hygienische voorschriften en deze zijn dan ook meestal uitgerust in inox of roestvrij staal.

Door het 360 graden draaisysteem onderaan de vacuümheffer kunnen de blokken op een eenvoudig manier gedraaid worden om zo op de juiste manier gestapeld te worden.

Verse vis wordt meestal aangeleverd in bakken. Deze bakken zijn zwaar, koud en moeilijk op te nemen en te stapelen.

Dankzij onze vacuümheffers en een speciale grijparm zijn deze gemakkelijk op te nemen en te verplaatsen. Door een eenvoudig draaisysteem zijn deze bakken ook gemakkelijk te draaien en op elkaar te stapelen. 

De vacuümheffers en de grijparmen zijn uitgerust in roestvrij staal zodat er geen contaminatie met de voedingsmiddelen kan gebeuren.

Diepgevroren vleeswaren of vis die in dozen worden verpakt zijn vaak moeilijk te manipuleren. Er hangt ijs op de dozen en de dozen zijn koud en glibberig.

Dankzij onze vacuümheffers zijn deze dozen echter gemakkelijk, zelfs met meerdere tegelijk, op te nemen.

Onze vacuümheffers zijn hygiënisch ontworpen om cross contaminatie te vermijden. Ze kunnen uitgerust worden met FDA goedgekeurde zuignappen en worden uitgevoerd in RVS.

Door de eenvoud en het gemak waarmee de zuignappen het vlees opnemen kunnen deze vleesblokken op een veilige en ergonomische manier en met een hoge cadans verplaatst en opgetild worden en dit zonder de rug van de operator te belasten.

Door het 360 graden draaisysteem onderaan de vacuümheffer kunnen de blokken op een eenvoudig manier gedraaid worden om zo op de juiste manier gestapeld te worden.